X
Tel. +40 748 119 309 inforomania-constanta@bluecollar.dk

BlueCollar JobSupply | Bdul Mamaia nr. 28 | 900670 Constanta, Romania

Despre companie

Facem parte din compania daneză BlueCollar A/S.

BlueCollar

BlueCollar JobSupply Romania este parte a companiei Daneze BlueCollar A/S.

Suntem specializați în furnizarea de personal calificat pentru angajatorii Danezi pe intreg teritoriu Danemarcei - în special pentru sectoarele: Industrial, Constructii si Productie.

In activitatea zilnica, ne ghidăm după valorile noastre fundamentale: Onestitate - Incredere - Loialitate. Fiecare angajat este important pentru noi, prin urmare facem toate eforturile pentru a ne asigura că relațiile noastre sunt pe deplin transparente și ușor de înțeles. Prin stabilirea unei cooperări cu noi, aveți garanția deplină că toate legile și reglementările referitoare la angajare în Danemarca sunt menținute și respectate.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă legal în Danemarca, de durata si fara riscuri, atunci, acesta este locul potrivit pentru Dvs. Nu trebuie să vă faceți griji in ceea ce priveste cazarea, sau alte formalitati, precum: impozitele, asigurarea de sanatate, etc. – noi vom organiza totul pentru Dvs., inclusiv asistenta permanenta 24/7 in limba Romana si Engleza. Sunati-ne si va veti convinge!

 

BlueCollar JobSupply

Bdul Mamaia nr. 28

900670 Constanta, Romania

Tel: +40 748 119 309

inforomania-constanta@bluecollar.dk

Folosim cookie-uri pentru a optimiza performanța site-ului web și pentru a viza conținutul site-ului. Făcând clic pe Accept, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Mai mult